Pikku Joen yksivuotissynttärit

Paljon onnea Pikku Joe! ❤ Hän on tänään yksi vuotta. Enää vauvavuoden päättyminen ei tunnu niin haikealta. Käsittelin tämän asian jo mielessäni, kun palasin töihin reilu viikko sitten. Olen kiitollinen kaikista ihanista hetkistä vauvavuonna, ja odotan innolla ensimmäistä taaperovuotta. Toki Pikku Joe on minulle aina pikku vauva, oli ikää minkä verran tahansa.


 

Tässä vielä koosteena vauvavuoden kohokohtia blogista:



 

Vietimme Pikku Joen syntymäpäiväjuhlaa vähän etukäteen lähisukulaisten ja kummien kanssa. Järjestimme juhlat puolisoni työpaikan edustustilassa, jossa oli mukavan väljää näin pahentunutta koronatilannetta ajatellen. Huomioimme turvallisuuden käyttämällä kasvomaskeja silloin, kun ei syöty.

Juhlan teemana oli ei stressiä. Puolisoni on nyt isyysvapaalla ja minä taas töissä, joten annoin hänelle päävastuun suunnittelussa. Kun juhlat olivat muualla kuin kotona, ei tarvinnut siivota etukäteen. Juhlapaikka oli itsessään viihtyisä, joten yksi Happy Birthday -viiri sekä muutama ilmapallo riittivät koristeiksi. Käytimme pääasiassa kertakäyttöastioita, jotta minimoisimme tiskin määrän.

Tarjoilut tehtiin yhteisvoimin. Pikku Joen kummi teki upean suklaatäytekakun, minun äitini voileipäkakut, anoppi pikkuleipiä, puolisoni mustikkamuffinsseja ja minä pikkulasten sokerittoman kakun. 

Mustikkamuffinssit oli Annin uunissa -ohjeella. Ne ovat vauvalle tarkoitettuja, mutta tarjosimme niitä aikuisillekin vaniljarahkasilmällä tuunattuna. Pikkulasten kakku oli Samasta padasta -kirjasta löytyvä Pähkinätoffeekakku.  Kakku oli niin herkullista, että ensi kerralla teen sitä tuplamäärän ja tarjoan aikuisillekin.

Vauvan pähkinätoffeekakku
Kummin tekemä upea suklaakakku

 

Löysin Pikku Joelle juhlavaatteeksi Newbien suloisen lappuhaalarin sekä pesukarhukuvioisen bodyn. Minulla itselläni oli Kaikon ihana kukkakuosinen Flowy Dress. Puolisollani oli samaan sävymaailmaan sopivat vaatteet Dressmannilta.

Pikku Joe oli koko juhlien ajan hyvällä tuulella. Hän sai nukuttua juuri ennen vieraiden saapumista hyvät päiväunet juhlapaikan kattoterassilla. Virtaa riitti niin, että hän teki kävelyennätyksensä ilman tukea: arviolta kaksi metriä. Välillä oli kiva huilia juhlapaikasta löytyvästä korikeinussa.

Tänään oikeana syntymäpäivänä juhlimme yksivuotiasta perheen kesken. Pikku Joe sai aamupalaksi vadelmapuuropannaria (Samasta padasta -kirjasta sekin) kynttilän kera. Illalla minun töiden jälkeen menemme yhdessä HopLopiin leikkimään. 


 

Kommentit

Suositut tekstit