Ihmeitä ilmassa kolme vuotta!

Hyvää syntymäpäivää blogilleni! Olen kirjoittanut Ihmeitä ilmassa -blogia ja tehnyt siihen liittyvää Instagram-tiliä @ihmeitailmassa kolme vuotta!

Vaikka aloitin blogin itseäni ja muistojen tallentamista varten, te lukijat inspiroitte minua kirjoittamaan lisää! Kiitos siis jokaisesta lukukerrasta, jaosta, kommentista, keskustelusta ja tykkäyksestä niin blogin kuin Instagraminkin puolella! 

Kiitos siitä, että olette ystävällisiä! Nettikiusaaminen tuntuu olevan valitettavan yleistä, mutta en ole saanut blogini lukijoilta enkä seuraajiltani yhtään ilkeää kommenttia. Päinvastoin olen saanut kannustusta, kiitosta ja arvokasta vertaistukea. 


Blogin synttäreiden kunniaksi teen pienen esittelyn itsestäni ja blogistani sellaisena kuin se on tällä hetkellä.

🌻 Kuka blogia kirjoittaa?

Olen Eerika, 30 v kahden lapsen kotiäiti Tampereelta. Perheeseeni kuuluu aviomies Sakari, "Pikku Joe" 1/21 ja "Valppu" 5/23. Jos elämä olisi mennyt toisin, voisi perheeseen kuulua "Papu" 9/20.

Olen koulutukseltani musiikin aineenopettaja sekä muskariopettaja ja siksi täällä blogissakin on välillä musiikkiaiheisia juttuja. En tiedä yhtään, minne suuntaan, kun aikani kotiäitinä päättyy.

Harrastan blogin lisäksi laulujen tekemistä, musisointia, pilatesta, valokuvaamista ja äänikirjojen kuuntelua. Minun lempisarjani on Salkkarit ja olen ikuinen Harry Potter -fani. Ruokani syön kasvisversiona.

2020, Pikku Joen odotus

🌻Mikä Ihmeitä ilmassa?

Ihmeitä ilmassa -blogissa ja -Instagram-tilillä jaan meidännäköistä perhe-elämää. Blogissa on pidempiä ja huolitellumpia kirjoituksia. Instagramissa on lyhyempiä juttuja ja se on ajantasaisempi. Perhe-elämän lisäksi muita aiheita ovat mm. musiikkikasvatus, kirppistely ja helpot kasvisruuat. 

🌻 Tarina blogin nimen takaa

"Mahdottoman teemme heti, ihmeiden tekeminen kestää vähän aikaa."

Tämä lause mielessäni kahlasin läpi mahdottomalta tuntuneen vuoden 2020. Tarina blogin nimestä löytyy kokonaisuudessaan ensimmäisestä blogijulkaisustani: Ihmeitä ilmassa

Pikku Joe 7 kk

🌻 Mitä tulevaisuudessa?

Jatkan kirjoittamista edelleen paineettomasti silloin, kun lasten päiväuniajat ja illan oma aika sallivat. Välillä juttua tulee viikottain, välillä kerran kuussa.

Teen mielelläni myös kaupallisia yhteistöitä, jos sattuu tulemaan omien arvojeni mukainen yritys vastaan tai voin aidosti suositella jotain tuotetta tai palvelua.

🌻 Juttuideoita?

Jos sinulla on toiveita, mistä aiheesta haluaisit lukea juttuja - perhe-elämästä tai muusta - niin kirjoita kommentteihin. ❤ 

2023, Pikku Joe ja Valppu, bileet vaan paranee!

 

🌻 Aurinkoista alkusyksyä!

Kommentit

  1. Kiitos Eerika, on ilo lukea näitä sinun blogikirjoituksi❤️❤️❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit