Taaperon huoneen sisustus

 Julkaisu sisältää affliate-mainoslinkkejä. Mainoslinkit on merkitty *-merkillä. 

Viimein meidän taaperon huoneen sisustus on sillä mallilla, että sitä kehtaa esitellä. Aiemmin taaperon huone on toiminut työ- ja musiikkihuoneena. Järjestelimme kotia niin, että soittimet ja työpöytä saatiin muaalle. Yksi ukulelele jätettiin seinätelineeseen. Se on niin korkealla, ettei taapero pääse tuhoamaan sitä. Toki sillä soitellaan yhdessä.

Sisustus on yhdistelmä uutta, vanhaa ja käytettyä niin kuin meidän muukin koti. Värimaailma on lämminsävyinen ja teemana on metsä/metsän eläimet.

  

Meidän taaperon huoneesta löytyy:

 

Kukkakuvioiset retroverhot, jotka ovat tyyliltään 70-lukua. Saimme ne ystävältä muuton tieltä.


Ikean Sudvik -pinnasänky, ostettu käytettynä uudenveroisena. Pinnasängyn laidan saa laskettua, jolloin se käy vähän isommallekin lapselle

Säilytystilaa on ysärityylisissä kaapeissa, jotka ovat kiinteästi kiinni seinässä. Ne tuovat kivan nurkkauksen pinnasängylle, vaikken niistä muuten niin välitä.


 *Alice & Fox pöytä + tuolit metsäkauris & kettu . Pikkupöytä ja eläintuolit ovat supersöpöt! Vielä taapero ei malta istua tuoleilla, mutta hän tykkää katsella eläimiä. Pöydän äärellä on kiva lukea seisten kirjaa. 

Alice & Foxin pöytä ja tuolit ovat suosittuja Jollyroomissa ja toisinaan loppu varastosta. Jos tuote on loppu, kannattaa painaa "Valvo tuotetta" -painiketta, niin saat tiedon, kun tuotetta on taas saatavilla. Niin minäkin tein ja odostus palkittiin. 


*Alice & Fox säilytyskori. Kuten jo aiemmassa postauksessani kehuin, Alice & Foxilta löytyy suloisia ja käteviä säilytyskoreja leluille. Ovat tilavia ja kevyitä. Meillä on kaksi koria: pupu- ja kauriskuosinen. Koreja löytyy monella muullakin eri kuosilla Jollyroomista, kannattaa tutustua!


Vallilan mosaiikki -matto. Löysimme maton sattumalta Sotka-myymälästä. Ostimme viimeisen näytekappaleen kultasävyä.

 

Sisustustauluja. Kaksi reunimmaista sisustustaulua on tilattu Deseniolta. Keskimmäinen on tilattu suomaliselta yhden naisen yritykseltä nimeltä Tiuha. Se on syntymätaulu, johon saa lapsen nimen ja sytymätiedot. Tauluun kuuluisi lapsen nimi pupun yläpuolelle, mutta olen tästä kuvasta pyyhkinyt nimen pois lapseni yksityisyydensuojan takia. 

 


Lukunurkka, johon kuuluu vanha käytetty tuoli. Tuolin vieressä on äitiyspakkaus, jonka päälle voi laskea luetut kirjat. Äitiyspakkauksessa on tallessa kaikkein ihanimpia pieneksi jääneitä vaatteita. 


Tietenkin leluja! Leluista nostan esille hauskan yksityiskohdan.  Punainen *Brio-kävelyvaunu ja niiden viedessä pupu, joka polkee samanvärisiä vaunuja.



Mitä sinun lasten huoneesta löytyy? Kirjoita kommenteihin. :)

 

*Tämä julkaisu sisältää affliate-mainoslinkkejä (merkitty *-merkillä). Voit huoletta painaa linkkejä ja tutustua tuotteisiin rauhassa. Pelkkä linkkien klikkaus ei aiheuta sinulle kuluja eikä tuo minulle tuloja. Jos kuitenkin päädyt ostamaan tuotteen blogini linkkien kautta, saan siitä itselleni pienen korvauksen.

Kommentit

Suositut tekstit