Blogin kohtalo

Blogini on ollut tammikuusta 2021 lähtien osa Kaksplussan blogiverkostoa. Aiempi postaus aiheesta löytyy täältä: Ihmeitä ilmassa Kaksplussan verkostoblogeissa . Valitettavasi Kaksplus lopettaa blogiverkoston, joten enää blogini ei voi kuulua siihen. 11.6. mennessä blogini on irrotettu Kaksplussan sivuilta.

Miten blogini käy? 

Jatkan bloggaamista, vaikken blogiverkostoon kuulukaan. Kirjoitan edelleen Googlen blogger-alustalla ja blogini löytyy tuttuun tapaan osoitteesta: https://ihmeitailmassa.blogspot.com/ 

Isoin muutos on se, että blogiani ei enää löydy Kaksplussan nettisivuilla, eikä blogini ulkoasussa näy Kaksplussan elementtejä tai mainoksia. Mainostan uusia blogitekstejä Instagramissa  tilillä @ihmeitailmassa sekä yksityisellä Facebook-tililläni. Voit seurata blogiani myös Blogit.fi-sivustolla.

Blogiyhteisöjä löytyy toki muitakin kuin Kaksplus. Blogiyhteisöjen paras puoli on verkostoituminen muiden bloggaajien kanssa sekä lisänäkyvyys. Toisaalta blogiyhteisöissä ei välttämättä voi tehdä vapaasti muutoksia blogin ulkoasuun. Myös julkaisutahti voi olla ennalta määrätty. Tällä hetkellä parhaalta ratkaisulta tuntuu jatkaa kirjoittamista itsenäisesti ilman paineita mistään.

Aion jatkossakin päivittää blogiin vauvavuoden kuulumisia sekä muita minulle tärkeitä asioita. Luonnosvaiheessa on ainakin juttusarja vauvojen musiikkikasvastuksesta. Blogipostausten julkaisutahdin määrää vauva. Välillä on kiireisempää, välillä on taas aikaa ja intoa kirjoittaa vaikka mitä. Julkaisutahti voi siis vaihdella viikosta kuukauteenkin.

Kiva, kun olet löytänyt blogini. Tervetuloa jatkossakin lukemaan niin vanhat kuin uudetkin lukijat! ❤


Kommentit

Suositut tekstit