Kesän kohokohdat

Moikka pitkästä aikaa! Tuli suunnittelematta pidettyä kolmen kuukauden blogitauko. Olen tauon aikana miettinyt blogin kohtaloa. Meinasin lopettaa kokonaan. Elämä on niin täyttä ja blogi on väsyneenä tuntunut taakalta muiden joukossa.

Tauko teki hyvää, joten päätin taas jatkaa vailla mitään paineita kirjoittamisesta. Oivalsin, että teen tätä ennen kaikkea itseäni varten. Kirjoittaminen on hyvä tapa tallentaa muistoja, jotka muuten niin helposti unohtuvat. Jos joku muukin näitä tykkää lukea, niin se on pelkkää plussaa.

Nyt niihin kesäkuulumisiin. On tapahtunut paljon kaikkea, mutta tässä muutama kohokohta. Sellaisia kesähetkiä, jotka haluan muistaa. Osan unohdankin hyvin mielellään.

Juhannus

Toukokuu

Toukokuussa nautittiin lämpimistä keleistä, joten laskettakoon se kesäksi. Lapset olivat ensimmäistä kertaa yhdessä pyöräkärryn kyydissä, tosin vaunuja työnnettiin kävellen. Pienen alkutappelun jälkeen matka sujui mainiosti kohti uimarantaa. Kastettiin talviturkit ja Valppu  pääsi järveen ensimmäistä kertaa. Vähän hän suostui kastautumaankin, mutta keppien ja hiekan syönti taisi olla mieluisampaa puuhaa. 


Pyöräkärryt

 

Kesäkuu

Kesäkuun alussa puolisoni Sakari oli työmatkalla Los Angelesissa kymmenen päivää. Ihan yksin minun ei tarvinnut pärjätä lasten kanssa, sillä äitini oli monena päivänä apuna. Yöt olivat uuvuttavia, kun Valppu sai hampaista ja yksivuotisrokotteista kuumetta. Vaikka oli rankkaa, tämä aika oli minun kesäni kohokohtia. Tuli hieno tunne, kun pärjäsi lasten kanssa ja sai keskittyä heihin täysin. Tietyllä tapaa oli rauhallisempaa kuin että olisi kaksi vanhempaa koko ajan paikalla.

Kesäkuussa uitiin, ulkoiltiin, nähtiin ystäviä, herkuteltiin kahviloissa, tutustuttiin uusiin leikkipuistoihin ja vietettiin Sakarin kanssa hääpäivää ihan kahdestaan. Pääsin osallistumaan ystävien juhliin - valmistujaisiin ja kolmekymppisille.

Valpun kanssa kävin Jyväskylässä moikkaamassa vanhoja opiskelukavereita. Tuli koettua, mikä ero on olla yksivuotiaan kanssa junassa, jossa on leikkivaunu ja junassa, jossa ei ole. Jälkimmäistä en voi suositella. 

Matkalla Jyväskylään

Ystävän kanssa matcha latella

Seitsemättä hääpäivää viettämässä

Kolmekymppisillä

Heinäkuu

Oltiin koko perhe yhdessä lomalla. Kamalaa, ihanaa, ihan kamalaa ja kamalan ihanaa. Kamalaa on ollut lähinnä kotona oleminen. Kaikki reissut, isommat ja pienemmät ovat menneet tosi hienosti!

Ollaan puuhattu koko perhe yhdessä: käyty Vapriikissa museossa, syöty jätskiä kioskilla,  seikkailtu Turussa seikkailupuistossa, yövytty hotellissa, halittu Muumimammaa muumimaailmassa, uitu Yyterissä ja vierailtu Meriporissa. 

Söpöjä eläimiä ollaan nähty Sorsapuistossa Tampereella, Niihaman majalla, Turussa Kupittaan puistossa ja Pirkkalassa Sankilan kartanolla.

Eerika ja Sakari -duon kanssa meillä oli parin vuoden keikkatauon jälkeen keikka ja se meni varmaan paremmin kuin ikinä, vaikka aikaa harjoitella oli hyvin rajallisesti ja oltiin juuri oltu kipeitä. Jäi tosi hyvä mieli keikasta!

Olen päässyt omaa aikaakin viettämään - käymään elämäni ensimmäistä kertaa Pori jazzeilla (ilmaiskonsertissa). Omaa sisäistä rauhaa ja hyvyyttä olen etsinyt puistojoogassa.

Jäätelöä ollaan syöty paljon. Oma lempikertani oli, kun tilattiin ystävien kanssa jätskit kauppatilausrobotilla suoraan leikkipuistoon. Oli siinä lapsilla ja itsellänikin ihmettelemistä, kun robotti alkoi soittaa musiikkia ja toivotti hyvää päivänjatkoa. 

Vapriikissa pelimuseossa

 
Sorsapuistossa

Sankilan kartanolla
Yyterissä

Muumimaailmassa

Seikkailupuisto, Kupittaa

Elokuu

Kesä jatkuu! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että elokuu on kokonaan kesäkuukausi. Meille elokuu on myös uuden alku. Kaikenlaista uutta ja jännää on tulossa, mutta niistä sitten lisää seuraavassa blogijutussa.

Mukavaa loppukesää blogini lukijoille!

Kommentit

  1. Mukava, että päätit vielä kirjoittaa blogia, sitä on mukava lukea <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit