Ihonhoitosuosikkini raskauden ja imetyksen aikana

Julkaisu sisältää affliate-mainoslinkkejä. Mainoslinkit on merkitty *-merkillä. 

Olen hajusteherkkä astmaatikko, minulla on kuivuuteen taipuva sekaiho, imetän ja haluaisin suosia kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Kuulostaa hankalalta yhdistelmältä ja sitä se olikin ennen kuin löysin *Laponie of Scandinavian tuotteet. Ne ovat minun ehdottomia suosikkejani kasvojen ihonhoitoon. Käytin niitä myös raskaana ollessani. Oikeastaan käyttäisin niitä, vaikken imettäisiä. Lukuisten kosmetiikkakokeilujen jälkeen nämä ovat ainoita tuotteita, jotka sopivat kasvojeni kosteutukseen.

*Twistben sivuilla on listattu hyvin, millaiset kosmetiikkatuotteet sopivat raskauden aikana käytettäväksi. Hus:n sivuilla suositellaan käyttämään kosmetiikkaa kohtuudella raskauden ja imetyksen aikana. Osa kosmetiikaan ainesosista saattaa imeytyä verenkiertoon tai äidinmaitoon, joten senkin puolesta kannattaa katsoa raskaus- ja imetysaikana vähän tarkemmin, mitä kosmetiikkaa käyttää.

Laponie of Scandinavian tuotteet ovat turvallisia raskauden ja imetyksen aikana. Ne ovat hajusteettomia ja niille on myönnetty allergiatunnus. Vaikka ei olisi hajusteille allerginen, moni saattaa kokea voimakkaat tuoksut epämiellyttävinä raskausaikana. 

Minä pidän *Laponie of Scandinavian tuotteista erityisesti niiden hajusteettomuuden ja monikäyttöisyyden vuoksi. Tuotteita kerrostamalla ne kosteuttavat hyvin kuivaa ihoani. Tässä on listattuna omat suosikkini Laponie of Scandinavialta.

 

1.  *Mild Milk Cleanser -puhdistusmaito sopii hyvin ihoni puhdistukeen. Käytän sitä, jos minulla ei ole meikkiä tai vain kevyesti ripsiväriä ja meikkivoidetta. Puhdistusmaito jättää ihon ihanan pehmeäksi, eikä kuivata.


2. *Nourishing Oil Cleanser -puhdistusöljyä käytän, jos kasvoillani on runsaammin meikkiä tai aurinkorasvaa. Teen silloin iholleni kaksoispuhdistuksen. Pesen ensin ihoni puhdistusöljyllä ja tämän jälkeen vielä puhdistusmaidolla. Puhdistusöljy sopii hyvin yksinäänkin puhdistukseen ihotyypistä riippuen.


3. *Balancing Essence -kasvovesi. Tätä suihkuttelen kätevällä pumppupullolla iholleni ensimmäiseksi kasvojen puhdistuksen jälkeen. Aamulla, jos en ehdi pestä ja rasvailla kasvojani, suihkutan vain kasvovettä kasvoilleni. Se raikastaa ihanasti. Lasisen pumppupullon voi täyttää uudelleen *Balancing Essence täyttöpullolla, joka on suhteessa edullisempi tuote.


4. *Renewing serum. Kasvoveden jälkeen levitän seerumia otsaani, jossa on jo iän tuomia juonteita. Seerumi selvästi tasoittaa ryppyjäni ja kirkastaa ihoa. Kuvassa on Brightening serum, joka on ihan sama tuote vanhalla nimellä.


 

5. *Hydrating Face Mask. Tuotetta voi käyttää tehokosteuttavana kasvonaamiona tai täyteläisenä kasvovoiteena. Itse käytän sitä kasvovoiteena ohuesti levitettynä iholle kasvoveden (ja seerumin) jälkeen. Välillä laitan sitä myös meikkivoiteen alle tai päälle, jos meikkivoide jää ikävästi kasvojen kuiviin kohtiin kiinni. Tuote soveltuu myös silmänympärysihoon.


6. *Face Oil. Tätä kasvoöljyä käytän Hydrating Face Maskin päällä tuomaan vielä lisäkosteutusta. Öljy on riittoisa, 1-3 tippaa riittää minulle hyvin.

 

*Tämä julkaisu sisältää affliate-mainoslinkkejä (merkitty *-merkillä). Voit huoletta painaa linkkejä ja tutustua tuotteisiin rauhassa. Pelkkä linkkien klikkaus ei aiheuta sinulle kuluja eikä tuo minulle tuloja. Jos kuitenkin päädyt ostamaan tuotteen blogini linkkien kautta, saan siitä itselleni pienen komission. Kiitos ostoistasi! <3

Kommentit

Suositut tekstit