Testissä Ainoa raskausmonivitamiini

Kaupallinen yhteistyö: Fennogate Finland Oy / Ainoa-tuotesarja

Pienen lapsen kotiäitinä en aina ehdi tai jaksa syödä tarpeeksi monipuolisesti. Kasvissyöjänä ja raskaana olevana minun on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota riittävään vitamiinien saantiin. Siksi käytän Ainoa raskausmonivitamiinia päivittäin. 

Okei, tiedetään, ettei vitamiinilisät korvaa monipuolista ruokavaliota. Vitamiineja syödessä voin olla kuitenkin rauhallisemmin mielin, kun minun ei tarvitse miettiä jokaisella aterialla, onko siinä tarpeeksi vitamiineja vauvalle ja minulle. On tarpeeksi mietittävää, miten saisin ruoan maistumaan valikoivalle taaperolle.

Käytin ennen eri valmistajan raskausmonivitamiinia. Kun kuulin Ainoa-tuotesarjan  raskausmonivitamiinista, vaihdoin siihen. Olisin valinnut Ainoa raskausmonivitamiinin ilman kaupallista yhteistyötäkin, jos vain olisin tiennyt tuotteesta.

Miksi juuri Ainoa raskausmonivitamiini?

Ainoa raskausmonivitamiinissa on kaikki tärkät vitamiinit yhdessä kapselissa. Se sopii niin raskautta suunnitteleville, raskaana oleville kuin imettävillekin. Se sisältää foolihapon lisäksi L-metyylifolaattia, foolihapon bioaktiivista, hyvin imeytyvää muotoa.

Ainoa raskausmonivitamiini sopii hyvin omiin arvoihini. Kaikki Ainoa-tuotesarjan vitamiinit ja ravintolisät ovat suomalaisia ja avainlippumerkittyjä. Ainoa-tuotteet ovat lempeitä luonnolle, sillä ne pakataan öljyttömään kasvipohjaiseen muoviin, jonka hiilijalanjälki on negatiivinen. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eli ovat vegaanisia.

Arvostan sitä, että Ainoa-tuotteet eivät sisällä turhia lisäaineita. Ainoa raskausmonivitamiinissa käytetään vain yhtä, kasvisperäistä täyteainetta. Ennen käyttämäni raskausmonivitamiini sisälsi pitkän listan lisäaineita.

Yllä luettelin syitä, miksi minä valitsen Ainoa raskausmonivitamiinin muiden joukosta. Sinulla on ehkä omat syysi. Onneksi Ainoa-tuotteet on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman monelle. Ne sopivat esimerkiksi FODMAP-ruokavalioon, ärtyvän suolen oireyhtymästä kärsiville, gluteenittomille ja soijattomille. 

Lue lisää: https://apteekinainoa.fi/

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit