Kesävaatteita taaperolle

 Julkaisu sisältää affliate-mainoslinkkejä. Mainoslinkit on merkitty *-merkillä.

Kesän on täällä ja niin ovat kesävaatteetkin! Pikku Joe on jo melkein 87 senttiä pitkä ja on siirtymässä koon 92-vaatteisiin. Vaatekaappia on täytynyt täydentää tiuhaan tahtiin muuttuvan sään ja koon puolesta. Osa vaatteista on osettu uutena, osa kirppikseltä. Tässä pientä esittelyä.

Tiimihatut
 

Olen iloinen, että kalastajahatut ovat nyt muotia niin aikuisilla kuin lapsillakin! Meillä on Pikku Joen kanssa tiimihatut! Pikku Joella on Lindexin*käännettävä kalastajahattu. Nimensä mukaisesti sitä voi käyttää kumminpäin vain. Toinen puoli on vaalea ja toinen ruskea.  Minun kalastajahatun ostin K-Citymarketin lastenosastolta. Se oli isompaa kokoa kuin aikuisten vastaava, kummallista!

Ostimme Lindexiltä *aurinkosuojapuseron ja -shortsit. Ne ovat UPF 50+ -suojalla varustettu. Ne kun laittaa päälle, ei tarvitse paljoa aurinkorasvaa levitellä.  Vaate sopii rannalle, uintiin tai hellepäivän vaatteiksi. Ne tunutuvat päällä ihanan kevyiltä. 

Huomaa, että *uv-aurinkohattu täytyy ostaa erikseen! Me emme huomanneet, joten ostimme jälkikäteen Reimalta vastaavan keltaisen hatun, kun oli muutakin ostettavaa Reimalta. Oli hattu mistä vain, pitkä takalieri hatussa on hyvä ominaisuus. Suojaa niskaa palamiselta!

Lindexin uv-asu, Reiman hattu ja Izipizi aurinkolasit

Lindexillä on lasten *Basic-tuotteet ota 3 maksa 2. Ostimme Pikku Joelle söpöt *jäätelöshortsit sekä sen kanssa sävyltään yhteensopivan *keltaisen ja *vaaleanvioletin t-paidan. Olen rakastunut vaaleanviolettiin väriin, jota on paljon näkynyt tänä keväänä. Minulla itsellänikin on sen värinen t-paita, jonka ostin aiemmin Kappahlista. Voimme samistella Pikku Joen kanssa. 

 

l
Samistelupaidat ja -hatut

Kylmemmillä kesäkeleillä tarvitsee olla hanskat kädessä. Sormikkaita ei jaksa taistella taaperolle. Onneksi yhtä ohuesta neuleesta saa myös lapasia. Niillä on ketterä tarttua kiinni vaikka traktoriin. Ostimme Lindexiltä kaksi kahden parin settiä: *sini-vihreät ja *pinkki-punaiset lapaset. 

 

Lapaset Lindex, kengät Dodo Shoes, haalari Reima

 

Kesäkenkinä Pikku Joella on Dodo Shoes -paljasjalkakengät. Ne ovat kauniit ja mukavat jalassa. Pikku Joe rakastaa kenkien ankka-kuvaa. Kutsumme ankkaa Dodoksi niin kuin Dodo-sorsa -laulussa.

 Pikku Joe sai mummilta lahjaksi kolme söpöä pyjamashortsihaalaria: *pupukuvioisen, *rantapallokuvioisen ja yhden mehiläiskuvioisen, jota en löydä netistä. Ne käyvät yöasusta tai hellepäivän oloasusta.

Rantapallokuvioinen pyjama, Lindex

 

Pupukuvioinen pyjama, Lindex

Lopuksi löytöjä lastenvaatekirppis MiniPandasta. Muusikkihmisenä minun suosikkini niistä on nuottikuvioiset uv-housut (Mini Rodini). Kuvassa myös pupupyjama (Molo), pari t-paitaa (KappAhl ja Nosh) ja shortsit (Polarn O. Pyret). Nämä kaikki vain 15,55 euroa. 

Ostaisin mielelläni enemmänkin kirppikseltä vaatteita, mutta kaikki parhaat ovat usein menneet juuri silloin, kun niitä tarvitsisi. Täytyisi opetella ennakoimaan.

Löytöjä MiniPandasta

T-paita (Nosh) kirppislöytö
 

Pupupyjama (Molo), unipupu ja isi <3

 

*Tämä julkaisu sisältää affliate-mainoslinkkejä (merkitty *-merkillä). Voit huoletta painaa linkkejä ja tutustua tuotteisiin rauhassa. Pelkkä linkkien klikkaus ei aiheuta sinulle kuluja eikä tuo minulle tuloja. Jos kuitenkin päädyt ostamaan tuotteen blogini linkkien kautta, saan siitä itselleni pienen korvauksen.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit